Διαδραστική Ιστοσελίδα Προβολής

Campaign Interactive Website

Για τις ανάγκες φιλοξενίας και αξιοποίησης του σύγχρονου περιεχομένου που δημιουργήθηκε και τη συνεκτική και στοχευμένη επικοινωνία των ανταγωνιστικών πλεονεκτημάτων της Θεσσαλίας, σχεδιάστηκε και αναπτύχθηκε ένα διαδραστικό και καινοτόμο εργαλείο ψηφιακής προβολής.

Το Campaign Website που αποτελεί και το βασικό όχημα της καμπάνιας προβολής της Θεσσαλίας το 2017, αναλαμβάνει να ξεναγήσει τους χρήστες στους ξεχωριστούς προορισμούς και στο πλούσιο «Εμπειριολόγιο» της. Με look & feel που συνάδει με την επικοινωνιακή στρατηγική, το Campaign Website «λανσάρει» το concept της Θεσσαλίας και εντυπωσιάζει τους χρήστες με τον ευρηματικό και σύγχρονο τρόπο παρουσίασης της.

Το Intro Video του Campaign Website υποδέχεται το κοινό στην ξεχωριστή Θεσσαλία και το ταξιδεύει στην επιβλητική της φύση, στα γραφικά και παραδοσιακά χωριά της, στα σύγχρονα αστικά κέντρα της, στους αυθεντικούς της ανθρώπους.

Καινοτόμος Διαδραστικός Χάρτης

Μέσα από έναν διαδραστικό χάρτη, οι χρήστες ανακαλύπτουν την ανυπέρβλητη μοναδικότητα των 4 εποχών της Θεσσαλίας και προσκαλούνται να βιώσουν τις ελκυστικότερες εμπειρίες ανά εποχή.

Γνωρίζουν τους προορισμούς της Θεσσαλίας μέσω ενός διαδραστικού 3D χάρτη, που αποκαλύπτει την  μαγευτική ποικιλομορφία της με τους ορεινούς όγκους, τις πεδιάδες, το νησιωτικό σύμπλεγμα, τον αρμονικό συνδυασμό βουνού και θάλασσας κ.α.

Lovelist Activation και Διαγωνισμός

Οι χρήστες έχουν τη δυνατότητα μέσα από το MyThessaly να προσθέσουν με διαδραστικό τρόπο στην προσωπική τους Lovelist συναρπαστικούς θεσσαλικούς προορισμούς και εμπειρίες, επιλέγοντας τουλάχιστον πέντε (5) προορισμούς και διεκδικώντας, με αυτόν τον τρόπο, ένα έπαθλο πενθήμερης πολυτελούς διαμονής για 2 άτομα, στη μαγευτική Σκιάθο.

Έρχονται σε επαφή με τους προορισμούς και τις εμπειρίες της Θεσσαλίας μέσω ελκυστικών ταξιδιωτικών ιστοριών (travel stories), σύγχρονου οπτικοακουστικού υλικού (videos) και inspiring φωτογραφικής συλλογής (photo gallery).

Δείτε την εμπειρία του χρήστη (user experience) στην ιστοσελίδα μέσα από το παρακάτω video:

Περιηγηθείτε στο διαδραστικό εργαλείο της Θεσσαλίας στο παρακάτω link:


Travel Stories & Photo Gallery

Τα κείμενα και το φωτογραφικό υλικό, αξιοποιούνται στη διαδραστική ιστοσελίδα προβολής της Θεσσαλίας www.mythessaly.com

Δημόσιες Σχέσεις

Με στόχο την ενίσχυση της αναγνωρισιμότητας των προορισμών της Θεσσαλίας και την πρόκληση θετικής δημοσιότητας για αυτούς…

Video Gallery

Με στόχο την τουριστική διαφοροποίηση της καμπάνιας προβολής της Θεσσαλίας, δημιουργήθηκαν 4 διαφημιστικές ταινίες, …

Σχέδιο Μάρκετινγκ Τουριστικού Προϊόντος Θεσσαλίας

Το Σχέδιο Μάρκετινγκ της Θεσσαλίας αποτελεί έναν πολύτιμο οδηγό και σύμμαχο της τοπικής κοινωνίας τουρισμού…

Εκπαίδευση & Επιχειρηματικότητα

Για την ποιοτική και λειτουργική αναβάθμιση της τουριστικής επιχειρηματικότητας, έχει σχεδιαστεί ένα ειδικό πρόγραμμα εκπαίδευσης…

Ψηφιακό Μάρκετινγκ

Ψηφιακή προώθηση των τουριστικών προϊόντων, των εμπειριών και των προορισμών της Θεσσαλίας μέσω της καμπάνιας «My Perfect Day in Thessaly», η οποία υλοποιείται…